• nl
    • de
    • en

FAQ – ANNULERING DE REACTIE 2021

Je had het natuurlijk al geraden, maar: DE REACTIE zal niet kunnen plaatsvinden op 27 april. Dat is balen, maar het zat er natuurlijk aan te komen. Wat belangrijker is voor ons, is jullie steun en vertrouwen. Dat we op jullie kunnen rekenen door dik en dun betekent ontzettend veel voor ons. ❤️

Bedankt voor je geduld en begrip met je ticket(s) voor het nu geannuleerde DE REACTIE. De afgelopen dagen zijn we druk geweest met alle opties overwegen, om een eerlijke en duurzame oplossing voor iedereen te vinden. We hebben besloten om alle tickets voor DE REACTIE om te zetten naar tickets voor Onder De Radar Festival 2021, op 28 augustus.

Tickets voor ODR kosten bijna 20 euro meer dan tickets voor DE REACTIE, dus dat scheelt behoorlijk wat! Zie het als een cadeautje van ons. 🥰Een complete zomerse dag verdwalen tussen meerdere area’s op de verlaten militaire vliegbasis, met een line-up zoals we nog niet eerder in onze regio hebben gezien. Jouw ticket is in ieder geval binnen! 

Klik hier voor meer informatie over Onder De Radar Festival.

Hoe het werkt
Je ticket van DE REACTIE is automatisch omgezet naar een ticket voor DE Onder De Radar Festival 2021.  Via deze link kun je hier jouw bestelling(en) oproepen. (Let op: kan in je spambox terecht komen.)

Vragen
Als je vragen hebt, check dan eerst even de FAQ hieronder.

Pas op jezelf en elkaar!

Basic Grooves

Is DE REACTIE definitief afgelast?

DE REACTIE is voor 27 april 2021 definitief afgelast.

Hoe zit het met Onder De Radar Festival 2021?

Alle tickets voor DE REACTIE worden automatisch omgezet in tickets voor Onder De Radar Festival 2021.

Wat is de datum van Onder De Radar Festival 2021?

Onder De Radar Festival 2021 vindt plaats op zaterdag 28 augustus.

Mijn tickets zijn geldig voor Onder De Radar Festival 2021. Wat zijn de vervolgstappen?

Je ticket is automatisch omgezet naar een ticket voor Onder De Radar Festival 2021:
1. Via deze link kun je hier jouw bestelling(en) oproepen. (Let op: kan in je spambox terecht komen.)
2. Download of personaliseer vervolgens je ticket(s).

Blijven mijn entreeticket(s) en muntenticket(s) geldig?

Ja, deze blijven geldig voor Onder De Radar Festival 2021.
1. Via deze link kun je hier jouw bestelling(en) oproepen. (Let op: kan in je spambox terecht komen.)
2. Download of personaliseer vervolgens je ticket(s).

Indien je de tickets al hebt gepersonaliseerd, dan hoef je dit niet nog een keer te doen. Wil je toch een naam wijzigingen op het ticket? Maak dan gebruik van onze tickettransfer.

Ik kan niet in augustus. Wat nu?

Dan kun je je ticket doorschuiven naar de volgende editie van DE REACTIE. Stuur daarvoor een email met je bestelnummer naar info@basicgrooves.nl en zorg dat je dit uiterlijk woensdag 10 maart hebt gedaan.

Ik heb mijn ticket(s) al gepersonaliseerd. Moet ik nog iets doen?

1. Via deze link kun je hier jouw bestelling(en) oproepen. (Let op: kan in je spambox terecht komen.)
2. Download vervolgens je ticket(s).

Wil je een naam wijzigingen op het ticket? Maak dan gebruik van onze tickettransfer.

Ik heb mijn ticket(s) nog NIET gepersonaliseerd. Moet ik nog iets doen?

1. Via deze link kun je hier jouw bestelling(en) oproepen.  (Let op: kan in je spambox terecht komen.)
2. Personaliseer vervolgens je ticket(s). Hierna ontvang je een e-mail met de ticket(s).

Hoe kan ik een naamswijziging doen?

Dit is mogelijk via deze speciale link

Ik heb mijn ticket(s) via Ticketswap gekocht, wat nu?

Via deze link kun je hier jouw bestelling(en) oproepen. (Let op: kan in je spambox terecht komen.)

Ticket(s) gekocht via TicketSwap en je hebt niet de juiste naam op je ticket(s) staan? Neem dan contact met ons op via info@basicgrooves.nl.

Ik heb mijn ticket(s) niet via de officiële ticketshop of Ticketswap gehaald. Wat moet ik doen?

Wij adviseren iedereen altijd om hun kaarten via onze officiële ticketshop te halen of via Ticketswap, zodat je gegarandeerd bent van een geldig ticket. Als je je ticket via een andere weg hebt gekocht, zul je dit met degene op moeten pakken van wie je het ticket hebt gekocht.

Mijn vraag is nog niet beantwoord.

Stuur een e-mail naar info@basicgrooves.nl. We doen ons best om je zo snel mogelijk te helpen, maar houd aub rekening met een beetje vertraging.

DEREACTIE_eentoegewijdegroepmuziekfans

Basic Grooves - Een toegewijde groep muziekfans.

20/08/18

Basic Grooves is een van de langslopende techno organisaties van Nederland. De beruchte clubavonden zijn een hoeksteen geworden van de techno scene in het oosten. In de afgelopen jaren hebben artiesten als Jeff Mills, Robert Hood, Dave Clarke, DVS1, Avalon Emerson, Charlotte de Witte en Paula Temple hun weg gevonden naar Enschede voor de avonden.

Basic Grooves startte in 1996, als antwoord op de groeiende populariteit van elektronische muziek. De clubavonden groeiden al snel uit tot een broedplaats voor een hele nieuwe generatie aan artiesten en organisatoren, van Joris Voorn tot Brent Roozendaal.

De clubavonden worden aan het eind van het seizoen gevolgd door een enorme rave op Koningsdag (27 april), genaamd DE REACTIE. De locatie van deze rave is Langezijds, een voormalig scheikunde laboratorium op de campus van de Universiteit Twente. April 2019 zal de laatste kans zijn om deze geniale locatie mee te maken, gezien de geplande renovaties.

Tot slot zit Basic Grooves ook achter het enige techno festival in deze hoek van het land: Onder De Radar Festival. Dit house & techno festival vindt plaats op een verlaten militaire vliegbasis in Enschede. De eerste editie was een enorm succes, met positieve reacties van Resident Advisor en vele artiesten uit de line-up. De tweede editie staat gepland op 27 juli, en dat gaat iets worden om naar uit te kijken.

Uiteindelijk is de passie voor techno onze drijfveer. Techno evenementen door een toegewijde groep muziekfans.

dereactie.nl
onderderadarfestival.nl
instagram.com/basicgrooves
facebook.com/basicgrooves

DEREACTIE-dansen

Bekijk hier de RECAP | DE REACTIE 2019

01/05/19

Het gevoel van DE REACTIE afgelopen zaterdag één op één overbrengen in minder dan twee minuten is onmogelijk. Maar, dichterbij dan dit ga je niet komen. Respect voor videographer Tom Knol.

next:
08/06 Basic Grooves | Freshtival Weekend 2019
27/07 Onder De Radar Festival 2019
27/04 DE REACTIE 2020 by Basic Grooves

DEREACTIE-1000px-clap

Foto's DE REACTIE 2019 online!

01/05/19

Check hier twee fotoserie’s van de DE REACTIE 2019!

Album 1 // Photo credits @ Mark Ooms
Album 2 // Photo credits @ TK Photography

See you next year at DE REACTIE 2020.

Foto-Nieuwe-Locatie_DeReactie

Foto's Nieuwe Locatie

04/03/20

We zijn helemaal wild van de nieuwe locatie voor   DE REACTIE 2020 by Basic Grooves   🥵   Bekijk de beelden van deze rauwe parel en je snapt waarom!

Goed om te weten: 80% van alle tickets is inmiddels verkocht!

header afbeelding

Nieuwe locatie | DE REACTIE (kingsday)

06/02/20

De bruutste locatie voor DE REACTIE mogelijk. Zo’n plek dat je naar binnen loopt en direct weet dat het klopt. Twee area’s in twee grote hangars, en dit jaar voor het eerst ook een groot outdoor gedeelte! Donderdag (06/02) gaan de Loyalty tickets in de verkoop, alleen via Whatsapp. Vorig jaar waren alle 1.500 Loyalty tickets in een uur weg!

Deze tickets zijn:

  • €7,50 goedkoper;
  • zeer beperkt beschikbaar;
  • alleen donderdagavond verkrijgbaar, van 19:00 tot 23:59.

De duurdere earlybird tickets gaan pas volgende week in de verkoop. Als je onze berichten niet al ontvangt: meld je dan aan door “hello” naar 06-111 6666 8 te sturen.

58596797_2567705929920872_3825622237784834048_o

DE REACTIE 2021 geannuleerd

05/03/21

Voel je het ook?! Het gaat de goede kant op hoor. 👌 De nieuwsberichten worden steeds positiever. Daarmee is de wedstrijd nog niet voorbij, maar de eindstreep lijkt in zicht. En dat betekent dat wij volop bezig zijn met de voorbereidingen voor Onder De Radar Festival 2021! Wat heerlijk om het alleen al te kunnen zeggen.

Je had het natuurlijk al geraden, maar: DE REACTIE zal niet kunnen plaatsvinden op 27 april. Dat is balen, maar het zat er natuurlijk aan te komen. Wat belangrijker is voor ons, is jullie steun en vertrouwen. Dat we op jullie kunnen rekenen door dik en dun betekent ontzettend veel voor ons. ❤️

Flink dankbaar zijn we dus. En daarom hebben we besloten de tickets door te schuiven naar Onder De Radar Festival op 28 augustus. Tickets voor ODR kosten bijna 20 euro meer dan tickets voor DE REACTIE, dus dat scheelt behoorlijk wat! Zie het als een cadeautje van ons. 🥰 Een complete zomerse dag verdwalen tussen meerdere area’s op de verlaten militaire vliegbasis, met een line-up zoals we nog niet eerder in onze regio hebben gezien. Jouw ticket is in ieder geval binnen!

Je ticket van DE REACTIE wordt automatisch omgezet naar een ticket voor Onder De Radar Festival 2021. Die kun je hier downloaden. We hebben een FAQ opgesteld met alle informatie over deze wijziging, deze vind je hier. Ticket voor DE REACTIE in bezit maar andere plannen op zaterdag 28 augustus? Dan kun je je ticket doorschuiven naar de volgende editie van DE REACTIE. Stuur daarvoor een e-mail met je bestelnummer en zorg dat je dit uiterlijk 31 maart hebt gedaan. Ook voor andere vragen over je ticket kun je e-mail sturen – info@basicgrooves.nl

Voor je vrienden zonder tickets: aanstaande donderdag (11 maart) starten we de ticketverkoop voor Onder De Radar Festival om 16:00u. Dit doen we door middel van aanbetalingen. Meer info volgt snel via de social media kanalen en website van Onder De Radar Festival.

Spread the word, en houd onze kanalen in de gaten. Er zit weer schot in de zaak. 🔥

Tot snel,

Basic Grooves